Tuntuu, että tänään ei oikein kulje.
On sellanen olo, että ei lähde.
Tiedättehän, sellasen olon.  Kaikkeni kuitenkin teen ja yritän ja toivon pyhästi, että lähtisi.
Voisinhan lätistä jostain turhanpäiväisestä ja repiä juttua vaikka perseestä, mutta se ei taas kiinnosta itseäni eikä varmasti muitakaan.  Perse on loopupeleissä aika tylsä paikka ja aihe, vai mitä?
Ok, niinkuin huomaatte, nyt ei lähde.

Olen kiinnostunut muodista, en itse pukeudu muodin mukaan tai omista muotivaatteita kasapäin, mutta olen kuitenkin kiinnostunut siitä ja haluan olla ajan hermoilla, tietää mikä on in ja trendikästä.
Se on itseasiassa aika yksinkertaisen helppoa, yksinkertaisimmillaan se tarkoittaa, että seuraa tiettyjä henkilöitä.  Ne jotkut, tietävät muodista kaiken ja ovat aina askeleen edellä.
Stailaaminen kiinnostaa minua myös, kun jotkut ihmiset ei vaan osaa pukeutua ja kyllä, on totta, että Suomalaiset eivät osaa pukeutua.
Nuorten kansallispuku on farkut, aikuisten nuorten kansallispuku on farkut, aikuisten kansallispuku on farkut ja keski-ikäisten tuulipuku ja verskat.  Karu totuus meistä.
Tykkään itse ja pidän farkkuja, mutta on muitakin asusteita ja varsinkin housuja.  Ravintolassa näkee todella usein farkku-toppi-yhdistelmää ja sitten mustat kengät.  Se on turvallinen ja toimii aina, mutta, kun menee häihin, se ei toimi!   Häissä ei myöskään toimi kukkamekko ja röyhelöpaita.
Suomalaiset häpeävät pukeutumistaan, haluaisivat pukeutua toisin, mutta, kun ei osata.  On ylitsepääsemättömän vaikeaa valita kaupasta punainen paita mustan sijaan.  Punaista ei siis kannata missään tapauksessa pukea, herättää liikaa huomiota.  On vaikeaa ostaa hametta housujen sijaan, kun minulle ei sovi hame, on reidet sellaset...Niin, kun niitä hameitakin on kaikenlaisia, reidet ja koko jalatkin saa peittoon helposti ja nyt on myös myynnissä kaikenlaisia kivoja sukkiksia.  Ja jippii, jotain hyvää tämänhetken muodissa, voimme pitää myös lekkingsejä surutta, ne on muotia!  Joten kaivakaa sieltä komerosta ne vanhat tai älkää käykää ostamassa uudet.  Ne ei maksa paljoa.  Ne vanhat on kuitenkin kulahtaneet ja rikki haaroista ja kai niistä muutama tahrakin löytyy ja polvipussit, mitkä eivät oikene edes pesussa.
Niin siitä vaan ostoksille, heti!  Pyytäkää myyjiltä apua, heidän ensisijainen tehtävänsä on myydä! Tai niin ainakin luulisi, eikä viikata hymy naamalla niitä vaatteita tai olla tiskin takana nyrpeänä ja katsella nenänvartta pitkin nuhjuista asiakasta, anteeksi.  Minä autan myös, suosittelen itseäni lämpimästi.
Nyt siis ostoksille, kaksi hametta, toinen musta ja toiseen väriä.  Farkut, niin nekin kannattaa uusia sillointällöin, joten uudet siistit farkut.  Joita käytetään maltillisemmin kuin nyt. Ja sitten tarvitset paitoja ja housut. Paitapusero, muutamat topit ja pitkähihaiset, poolo on nyt in, hommaa itsellesi poolo, mieluiten liila ja siihen yhdistät kultaiset rannerenkaat tai huivin.  Farkut toimii poolon kanssa. Niinkuin hame ja housutkin, eläköön poolo!  Ja sitten mustat kengät joissa on korkoa kunnolla.  Ja musta laukku.
Tylsän varmaa, mutta tuossa on erittäin toimiva ja hyvä arkipuku.  Siihen voi sitten vaihtaa huivia tai koruja ja kassia ja kenkiä, kaikkie, mutta poolo pysyy...
Mitä muuta haluatte pukea, muista kuitenkin itsesi kaiken keskellä ja se, kuka olet.  Siitä se sitten lähtee ja minullakin lähti, ihan tuosta vaan, tämä kirjoitus eteenpäin.
Hei, vaaleanpunainen on ihana väri ja toimii pieninä annoksina. Pinkki kynsilakka, korvikset, kassi, koru, mitä vaan pientä pinkkiä.  Pinkit kengät?  Kyllä!
Rohkeat valitsevat pinkin paidan tai housut tai sukkahousut.  Sukkahousut on jotenkin, kauheita tai ei kamalia.  Mutta jotenkin..Ne vaan toimii meillä pohjoisessa hyvin ja hameen kanssa varsinkin. Ehkäpä sen takia hameita ei käytetä, koska sen kanssa täytyy pukea sukkahousut.
Ne virttyneet trikoot, kun voi pukea housujen alle ja ei niitä silloin kukaan sieltä näe.  Heitä ne trikoot pois!! Ja myöskin ne ruusukuvioiset virttyneet kalsarit. Onko se säästämistä, että ei raaski laittaa vaatteisiin rahaa tai satsata ulkonäköönsä?
Niin, joo joo joo joo, on toki tärkeämpiäkin asioita, on on on on..Siltikin pidän pintani ja kehoitan menemään vaateostoksille ja kyllä, laatu maksaa, mutta siitä kannattaa maksaa, huomaat eron. Tosin edullisestikkin voi hyvin pukeutua, ei siinä mitään.
Kaikkien ei kannata seurata muotia ja pukeutua sen mukaan.  Useimpien päälle sopii ihan perusvaatteet ja asusteet. Silloin tällöin sitten jotain repäisevämpää.
Nyt menee kyllä ihan sika tylsäksi, koko juttu ja pukeutuminenkin. Parasta lopettaa just nyt tähän tämä juttu ja jatkaa toisin aihein.  On helppoa puhua ja pukea, mutta, että pitäisi jotenkin kirjoittamalla tuoda näkemystään esille niin en kykene.  Ajatus menee sormia nopeammin.

Jennyme päättää tältä erää tähän.  Kiittää ja kumartaa.
Sulkeudun suosioonne.