Huomenta.

Minun on aika paneutua tänä sateisena maanantaina olennaiseen.
Julkkikset ilman nimettömiä!

Oikeesti hyvät ihmiset, Nyt on todella muotia olla ilman pikkuhousuja.  Kaikki jotka ovat jotain tekevät sitä ja he kaikki ovat äärettömän COOLEJA.  Vai rohkenetteko olla eri mieltä?
Mietin, että kuka rohkea on Suomen ensimmäinen nimettömät kotiin jättänyt julkkis?
Viivi Avellan, ihan oikeesti, tuo meidän kaikkien oma, ihqu, julkkis.  Suunnan näyttäjä, niin muodissa kuin mielipiteissä.  Viivi seuraa muotia ja tietää siitä kaiken joten nyt olisi aika Viivin jättää ne nimettömät pois. 
Sehän ei kuitenkaan pelkästään riitä, että pikkuhousuja ei ole vaan se täytyy myös näyttää. Seksikäs pyllistys seiskan juhlissa ja etukansi ja lööpit on taatut.  Ihan totta, niin kuuluu nyt tehdä.  Miettikää, Suomi menisi sekaisin ja toisaalta mehän halutaan olla niinkuin muut ja seurata isoja perässä joten pian täällä alkaa olemaan yks jos toinenkin repsat levällään.  Ja ai, että on hienoa ja ison maailman tyyliä!
Pieni suomen kansa laittaa varmasti paremmaksi kuin Britney ja Paris!
Mikä vaan tässä siis kiehtoo, näytellä pyhintään koko maailmalle, mikä tässä on se pointti?
En pääse siihen ytimeen sitten millään, kun ei vaan tule mieleen mitään järkevää juttuja. Onko niin, että näiden vilauttelijoiden pimpit ovat jotenkin erikoislaatuisen kauniimpia kuin meidän muiden, että niitä täytyy näytellä.  Vai onko se yksinkertaisesti sponsorikysymys, ilmaiset vahaukset vuodeksi, kun vilautat?
Eihän meistä kukaan siis ole nähnyt itse tavaraa, kun jokaisessa kuvassa se on peitetty. Eli voihan hyvinkin olla, että siellä jossain on pienenpieni teksti "www.tuleesiistia.com.
Jostain kumman syystä se on vain mennyt kaikilta ohi ja näinollen hieno mainosidea on mennyt pieleen tai menettänyt olennaisensa.  Mene ja tiedä, mutta pöyristyttävää se on.     
Kiinnostaako oikeasti ihmisiä katsoa näitä kuvia?  En siis ymmärrä, kun mielestäni less is more, mutta tässä tapauksessa...Niin...More is....Beautiful.
Minkä takia nämä julkut eivät mene suoraan pornolehtien sivuille revittelemään, minun mielestäni se on oikea paikka tällaiselle vilauttelulle.  Nythän on siis arvailtu, että kyse olisikin jonkinlaisesta allergiasta, ainakin Britneyn tapauksessa, mutta hei, tarviiko sitä räpsä levällään kulkea, jos on allerginen polyesterille?
Britney hyvä, mene ostamaan puuvillapöksyt kaupasta.  Tai, jos toden totta sinun herkkä ihosi ei kestä minkäänlaista materiaalia niin älä sitä NÄYTÄ koko maailmaalle.
Sinulla on lapsia, niin, muistitko, että olet nyt äiti.  Ja äidit keittävät puuroa eivätkä näyttele tavaraansa koko maailmalle.  Tai jokainen taplaa tietenkin tavallaan, mutta onhan se nyt jotenkin härskiä, että lapset näkevät äidin siis äidin pimpin lehden kannessa tai ylipäätänsä kaikki lapset jotka nämä kannet näkevät, missä tahansa niin onko siinä laitaa oikeesti?  Hyvä, että tavara on peitetty!
Täytyy nyt kuitenkin ottaa huomioon, että Britney on Madonnan kaveri, mitä ihmettelen suuresti, ja Britney haluaa olla niinkuin Madonna, mutta Madonna on jo tehnyt kaiken joten Britneylle jäi suora toiminta.  Valitettavasti Madonna tekee kaiken tyylillä, minkä tekee, se on nyt se pieni ero.
Viivi haluaa olla Madonnan bestis ja minusta tuntuu, että Viivi haluaa olla Suomen oma Madonna. Ihan totta, kun Viivi on vaan niin ihana ja sopiva siihen rooliin, eikö?
Viivi on muodin huipulla, Viivi on telkkarissa, Viivi on kirjoittanut kirjan, tuon uskomattoman romaanin joka takaa lukunautinnon kaikille.   Viivi tietää kaikesta kaiken ja varsinkin sinkkunaisten elämästä ja Viivi on uskomattoman rohkea ja omaperäinen kuvaillessaan sinkkunaisten vauhdikkaita käänteitä.  Ja Viivi tietää miehistä kaiken, on hän sen verran hienolla tavalla lokeroinut kirjassaan vastakkaisen sukupuolen edustajat.
Rehellisyyden nimissä, pystyisikö meistä kukaan siihen?
Viivi, harkitse nyt jättäväsi nimettömät kotiin, se on nyt in.
Paljonkohan maksetaan tuollaisista kuvista, mitä tienaa seiskan huippukuvaaja joka tallentaa näitä kuvia kamerallaan ja tulkitsee ihmisten sieluja?  Räpsähtääkö tai varmasti räpsähtää, mutta tuleeko siitä jotain ekstraa tilille ja palkkapussiin, jos ikuistaa jonkun tunnetun henkilön ilman pöksyjä?    Kaiketi sillä hyvän tilin tekee, taidan ottaa oman digikamerani ja lähteä nurkan taakse väijymään.  Ai niin, mutta eihän niitä reppu kuvia nurkan takaa oteta, täytyy olla hollilla, niin sanotusti.  Ensin kaiketi väijytään ja sitten holille ja naps.  Niin, sehän kuulostaa ihan, totta, se kuulostaa ihan makuuhuone touhulta.  Ja kyllä kai hyvästä kuvasta jonkinlaisen stondiksen saakin, miettikää noita kuvaajia jossain julkkubileiden pihalla.  Siellä ulkona näpsätään hurjia kuvia ja kaikki on ihan kliimaksissa ja kaikilla seisoo.  Heppi ojossa tökitään toisia, että saisi vielä paremman kuvan.  Ymmärrän, tämä on ehkäpä kaukaa haettu. Ja menee mauttomuuksiin, mutta eikö nämä kansan lemmikit, omat karvatuherot, mene myös liiallisuuksiin?  Minun mielestäni tällaisessa touhussa ei ole mitään kaunista tai myyvää, minun mielestäni henkilökohtainen on henkilökohtaista ja revittely kuuluu makuuhuoneeseen.  Ei, enkä laita lopuksi, että ymmärtäkäämme, koska meidän ei tarvitse ymmärtää, ei tällaista touhua.
Olkaamme ymmärtämättä!  Ja ylpeitä siitä!