Mitä kieltä se on, kun sanotaan, että on kusessa johonkin.  Tai kieli oletettavasti suomi, mutta tuo tarkoitus?
Voi vitsi, mä olen ihan kusessa siihen.  Ei toi vitsi istu kuvioon, Voi vittu tytöt, mä olen ihan kusessa Bändeen ja arvaatkaa, voi vittu tytöt, arvatkaa vaa onko se kusessa muhun.  Siis ei varmaankaan ja voi vittu, kun kusettaa.  Siis, jos se ei ole muhun kusessa, mutta mä olen siihen niin ei sen niin väliä, oikeestaan, että, kuka on kehenkin, kun kusessa ollaan kuitenkin.  Voi vittu tytöt.
Niin, olenko edes hitustakaan uskottava tän esimerkkini kanssa, onko tämä nyt lainkaan sitä mitä nyt puhutaan tai oikeastaan miten puhutaan?
Toivon hartaasti, että olen väärässä.
Miksi kaiken pitää olla nykyaikana niin kauheen roisia ja rivoa ja kiroilua ja vittua.  Mun mielestä vittu on ihan kauhee sana ja tarkotukseltaan siis aivan jotain muuta kuin tyttöjen ja pikkupoikien suuhun sopivaa vai onko siinä sanassa kuitenkin tehoa, jos sanoo ihan vitun koviksena, VITTU niin onko se ihan vitun parempi kuin sanoa koviksena, että voi helvetti.  Ei tuokaan järin kauniilta kuulosta, mutta mikä vaan on parempi kuin vittu.
Mistä vittu on syntynyt alkujaan?  Olisi mukava tietää, että mistä sanasta se on väänne vai onko se ulkomaalaisperäistä kieltä.  Miten vittu on kulkeutunut suomenkieleemme ja meidän nuorison suuhun?
Kirosanat nyt ei yleensäkään ole kauniita eivätkä varsinkaan silloin, kun ne sanoo lettipäinen tyttö kadulla rööki huulessa tai finninaamanen teinipoika.  Ettävittukunonkylmä, räkäisy, vittukunsetsippekääeiolevittuvielätullutVITTU...Tällaista verbaalista keskustelua kuullessaan tekisi mieli mennä ottamaan se rööki pois ja sanoa, että vittu, kun olet tyhmän näköinen, että vittu mene nyt kotiisi räkimään.  Mutta siinä piilee aina se riski, että on vittu niinku puukko mahassa, jos käy haastelemaan tuolla kadulla nuorisolle.  Kyllä, vittu, aina jollain puukko on mukana ja vittu siinä vasta kovis onkin.  syytä olisi vittu pitää vaan se vitun turpa kiinni.
Ajatella, että vittu myös taipuu kauniisti eri sanamuotoihin.  Vittu, Vitun, Vitulla.  Vittuilen, vittuilet, vittuillaan, vittuako vittuilet vittupää.  Ihan ollaan niin vitusti, että ei oikein enää itsekkään tiedetä miten vitusti.
Vittu, vitumpi, vituin, voiko se taipua näinkin?
En tiedä, kauhea sana.
Ihan vitun kauhea.
Että jättäkää nyt sen käyttö kokonaan pois sanastosta, pyyhitään koko vittu pois kielestämme ja lahjoitetaan se jollekkin toiselle vittumaiselle kansalle, onko ehdotuksia?
Mikä kansa ansaitsee vitun yhtä paljon kuin me?  Kuka on vitun arvoinen, no, ei sitten vittukaan.
Lopettakaa sen sanan viljely ja ottakaa käyttöönne joku muu.  Minulla on oletus, että nuoret ovat fiksua porukkaa, suurin osa.  Alkoholin käyttö on vähentynyt, omaa järkeä käytetään, kaiketi, enemmän kuin koskaan ennen.  Röökin poltto ei ole mikään ihanuus ja pakko.  Ja kierrätys on kunniassa ja omaperäisyys joten eihän se voi olla niin vaikeaa jättää tuota vittuakaan pois?  

Kaikki tämä lähti siis kusi sanasta, meillä on kaunis kieli ja siltikin käytämme ihan HELVETIN rumia sanoja koko ajan, niinkuin kusi, onko kusi kaunis sana?
Vittu, kun kusettaa, onko se kauniisti sanottu?
Vai olisiko kuitenkin kauniimpaa sanoa, että hei, mulla on pissahätä, ihan hirvee, missä on vessa?
Vai, jumalalauta kusen just vittu housuun, missä helvetissä on vessa, saatana?

Miksi tytöt haluavat olla poikia niin helvetin joka asiassa?