Mä oon erittäin hyvä ellen täydellinen, erittäin hyvä täydellinen.
Etsin kundii tiukka vartaloista joka itseään trimmaa eikä älyllä loista...
Siis toihan on ihan totta, on vaan niin ihanaa olla täydellinen.
Tosta kundista en niin tiedä, koska Daniel ei ole tyhmä niin..Daniel on siis mun ihannemieheni.  Täydellinen herrasmies ja vartalo ja mitkä silmät ja karisma!
Me mennään naimisiin.
On raskasta olla niin hirveen täydellinen, huokaus.

Kaikki kuitenkin haluaa olla jotain, nekin jotka eivät halua, mutta en usko, että kukaan ei halua olla yhtään mitään, että haluaa olla nolla.
Ne jotka tekevät itsemurhan, haluavat pois. He haluavat näyttää, että uskaltavat tehdä lopullisen ratkaisun. Tietenkään tätä asiaa ei nyt voi kuvastaa tai rinnastaa tähän täysin, mutta ovathan nämäkin jo edesmenneet halunneet olla jotain mikä ei ole onnistunut ja sen takia on ollut heidän mielestään parempi lähteä ja lentää, jos vaikka taivaassa heistä jokaisesta on tullut jotain.  Tai he ovat siellä löytäneet etsimänsä. Rauha heidän sielulleen.
Me, täällä tallaajat etsimme paikkaamme koko ajan, jotkut löytävät sen helpommin ja jotkut vaikeammin.  Jotkut eivät koskaan ja jäävät johonkin koloon tekemään jotain jota eivät oikeastaan edes haluasi tehdä, mutta, kun ei sitten ole ollut muutakaan tarjolla. Nämä sielut pätevät sitten ystävien tai tuttujen kesken, he tietävät kaikesta kaiken ja ovat aina oikeassa tai he hakevat huomiota lähikuppilasta.  Siellä on hyvä lauleskella ja saada huomiota ja ablodeja.  Olla tähti hetken.
Hieno tähtihetki.  Sitten on niitä onnekkaita jotka ovat päässeet loisteeseen ja saaneet huomiota osakseen.  He ovat pyrkineet siihen kynsin ja hampain ja onnistuneet siinä.  Sitä ei sitten tiedä, että onko se onni ja autuus.  Onko siinä oikeasti jotain ihanaa olla keskipisteessä?
Suomessa ei montaa staraa ole tai julkkista jotka oikeasti ovat tehneet jotain todella mainitsemisen arvoista tai jotka oikeasti ansaitsevat paikkansa ja nimensä.  Ja joiden oikkuja kannattaa toteuttaa ja jotka voivat kulkea ylpeänä kadulla, koska ovat oikeasti tehneet jotain ja ovat lahjakkaita siinä tekemisissään.  Him, Valo Ville, Rasmus, Lauri. Kimi Räikkönen, niin, vihattu/rakastettu formulakuski, mutta rehellisyyden nimissä kuka pystyisi siihen mitä Kimi tekee?
Kovin moni ei ole yhtä lahjakas ja valmis laittamaan henkensä alttiiksi joka kisassa.  Mitä siitä, jos Kimi ryyppää ja juhlii ja tarjoo koko pöydälle, mitä siitä!?  Eiköhän se ole hänen asiansa ja oikeutensa.  Me olemme kateellinen kansa. Täällä pitäisi jokaisella olla paljon rahaa ja rikkauksia niin kaikki olisi hyvin tai mielummin siis kaikkien olisi hyvä olla mahdollisimman rumia ja köyhiä. Voitaisiin rauhassa puukotella toisiamme tuolla metsiköissä ja öristä miten huvittaa.  Kenenkään ei tarvitsisi olla kateellinen mistään, paitsi, ehkä, kossupullosta, mutta puukko rintaan pullosta kuulostaa kohtuulliselta ja on täysin hyväksyttävää.  Hyväksyttävämpää kuin koko pöydän täyttäminen drinksuilla tai vielä pahempaa, että muut näkee, että kukkarosta pilkistää viisikymppiä!! Herranen aika, sellanen on suorastaan töykeää.
En yhtään ihmettele, että todelliset tähdet lähtevät muualle tai eivät viihdy täällä kaikkien pällisteltävänä. Täällä on aina nurkan takana joku kateellinen joka repii jutun mistä vaan ja siis negatiivisen jutun.
Tässä yhteydessä on hyvä ihmetellä Madonnan adobtiokohua. Mikä vaivaa ihmisiä, kun he eivät anna hänen rauhassa adobtoida lasta?  Lasta joka saa mielettömän elämän ja jolla on tulevaisuudessa kaikki ovet auki. Mutta ei, kun lapsi on palautettava lastenkotiin välittömästi ja antaa kuolla sinne! Eihän tuollainen sovi alkuunkaan. Toivon sydämestäni Madonnalle onnea ja iloa. Toivon, että heidän perheensä täydentyy vielä muillakin apua tarvitsevilla lapsilla.  Toivon, että kohu laantuu ja he saavat alkaa rauhassa elää perheenä ja suunnitella tulevaisuutta yhdessä. Madonna rahoittaa lastenkoteja ja antaa rahaa, eikö se ole hyvä? Mikä siinäkin mättää ja saa ihmiset vihastumaan, että törkeetä, kun tuolla lailla tulee rahoinensa ja auttaa meitä. Minä en vaan ymmärrä.
I just don`t understand.

Jokainen voisi välillä yrittää edes elää hetken omaa elämäänsä eikä toisten.
Kyllä minuakin ottaa päähän, kun lottovoittajat repivät miljoonia pelkällä oikein arvatulla numerorivillä, että miksi en minä, MIKSI MINUN RIVI EI KOSKAAN VOITA?!
Mutta hallitsen kateellisuuteni ja vihani ja toivon hyvää voittajille, jos raha tuo heidän elämäänsä onnea niin hyvä niin.
Raha ei tuo minun elämääni onnea, mutta helpottaa suuresti ja myönnän olevani materialistinen ja rakastan kauniita asioita ja vaatteita ja tavaroita ja haluan ostaaostaaOSTAA. Kulutushysteerinen ihminen ja ylpeä siitä!
Löytyy minusta myös se toinen puoli, joka tietää ongelmista ja epäkohdista ja joka ajattelee niitä ja suree, mutta tässä vastakohdat menevät nyt käsikkäin. Ja kyllä, kaikenlaiset anarkistit ja säätäjät, se on mahdollista! Olen kulutushysterikko joka ajattelee maailmaa ja kierrätystä ja kaikkea sellasta tärkeetä. Mutta kaiken keskellä rakastan itseäni ja haluan olla onnellinen ja kaunis ja hyvä itselleni, kun kuitenkaan en voi maailmaa pelastaa ja kuitenkin, elän täällä vain kerran joten miksi en ympäröisi itseäni kauniilla vaatteilla, hyvällä juomalla ja ruoalla ja pitäisi itsestäni huolta?  En halua kerätä ruokaa roskiksesta, vaikka ymmärrän, että sitä heitetään paljon hyvää ruokaa pois, mutta ei. En halua ostaa kaikkia vaatteitani kirppikseltä, koska en pidä vanhoista vaatteista, uudet ovat vaan parempia. En halua olla meikkaamatta, koska haluan näyttää kauniilta ja meikata. En halua kuluttaa päiviäni keksimällä iskulauseita joita kukaan ei kuitenkaa kuuntele.  En halua rakastella likaisen anarkistin kanssa.  En halua heilua rastatukkien keskellä parantamassa maailmaa, kun siitä ei kuitenkaan ole hyötyä.
On hienoa, että meitä on joka lähtöön.
Minä olen tällainen.

Näin olen nyt laittanut parastani ja ymmärtänyt tai ainakin yrittänyt ymärtää kaikkea mahdollista ja kaikkia. Yritän myös ymmärtää itseäni ja hyväksyä itseni tällaisena kuin olen. Siinä on tekemistä, aina välillä.  Toisaalta olen kyllä tietyllälailla sinut itseni kanssa ja uskallan kertoa mielipiteeni, ilman nimimerkkiäkin.
Esimerkiksi tästä kateellisuudesta, se inhottaa ja kuvottaa minua ja siksi jaksan ja haluan siitä kirjoittaa.  Kateellisuus kulkee tyhmyyden kanssa vieretysten.  Yksinkertaisuus on hyväksyttävää, ehkä. Luulisin, että yksinkertaisuus ei ole täysin ihmisestä itsestään kiinni vaan se piirre tulee äidinmaidosta. Jos ei saa virikkeitä kotoa niin mistä sitten?
Jos vanhemmat ovat yksinkertaisia niin kuinka lapsi voisi olla jotain muuta?  On eri asia sitten aikuisena kuinka paljon haluaa ja tekee itsensä eteen, mutta, jos on lusikalla anettu on turha kauhalla vaatia.
Tähän sopii myös toinenkin lausahdus, yksinkertainen, ei ole terävin kynä penaalissa.  Tiedän, kuka näitä viljelee ja kuka näitä keksii, yksinkertaiset ihmiset!  He ovat mestareita tässä ja he ovat mestareita käyttämään näitä kuolemattomia lausahduksia toisiin ihmisiin.  Yksinkertaisten ihmisten on helppoa tai itseasiassa yksinkertaiset ihmiset arvostelevat toisia ihmisiä sumeilematta, se on sääntö ennemminkin kuin poikkeus.  Yksinkertaiset ihmiset nauravat toisten selän takana ja pitävät toisia ihmisiä todella juntteina ja erittäin yksinkertaisina.  Se on hassua ja tämän asian ydin.
Yksinkertaisia ihmisiä naurattaa toisten ihmisten yksinkertaisuus ja heidän elämänsä. Vaikka, he elävät omaa yksinkertaista elämäänsä ihan samalla tavalla. Käyvät yksinkertaisessa duunissa tekemässä jotain simppeliä ja jauhavat paskaa rööki huulessa kahvitauolla ja tietenkin, yksinkertaiset ihmiset pomottavat toisia, koska heidän mielestään he ovat niin paljon nokkelampia kuin kukaan muu.  Yksinkertaiset ihmiset uskaltavat tuoda mielipiteensä julki työpaikalla ja muuallakin ja he osaavat selittää asiat hyvinkin vakuuttavasti. Joten kuinka yksinkertaisia he ovat loppupeleissä?
Yksinkertaiset ihmiset viettävät aikaansa lähiökuppiloissa ja samojen lähiöjuoppojen kanssa illasta toiseen.  Heidän maailmansa on siellä, kuppilassa.  Siellä heitä kuunnellaan ja siellä he ovat omiensa kanssa.  Yksinkertaisten ihmisten asunnot ovat yksinkertaisia, mustaa ja liilaa ja koriste-esine hyllyllä.  Kun he katsovat ohjelmia telkkarista he tietävät kaiken jo etukäteen.
Yksinkertaisten ihmisten kanssa on helppoa jutella, anna aihe ja kuuntele. He juttelevat sujuvasti mistä vaan ja tietävät kaikesta kaiken. ja yksinkertaiset ihmiset ovat rasisteja.
Kaikki poikkeava saa yksinkertaisen hmisen karvat pystyyn.
Yksinkertaiset ihmiset pukeutuvat mustiin housuihin ja valkoiseen villapaitaan ja heillä on tasan yksi nahkainen, musta kassi. Heillä on myös kännykkä joka on siis uskomattoman hyvä ja toimiva ja joilla he pitävät yhteyttä perheeseensä.
Yksinkertaiset ihmiset luulevat olevansa helvetin ovelia. He luulevat etteivät muut tajua. NIINKU mitään.
Ainakaan juonittelua tai vastaavaa. Yksinkertaiset ihmiset yleensä saavat parhaat perinnöt, juuri edellämainitun ansiosta.
He ovat olevinaan niin helvetin juonia ja miettivät päässään, että näin ja näin, kun teen niin voitto tulee kotiin ja niin se tuleekin, koska muuta ajattelevat, että antaa sen olla, kun se on niin, kyllä te tiedätte. Katsotaan sitten lopussa kuka nauraa ja kukapa siellä nauraa? Yksinkertainen ihminen joka on vedättänyt kaikkia. Koska muut eivät ole tehneet mitään, muutakuin ymmärtäneet ja hymyilleet, että tosta ei kyllä tule mitään.  Istuneet yksinkertaisen ihmisen kanssa kahvilla ja jutelleet niitä näitä ja kuunnelleet, kun yksinkertainen ihminen kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan, että sitten joskus, kun me muutetaan siihen mummo vainaan taloon niin..Yksinkertainen ihminen on tosissaan ja kertoo näitä asioita ja suunnitelmia tosissaan ja kukaan muu ei niitä ota vakavasti ennenkuin on liian myöhäistä ja silloin yksinkertainen ihminen nauraa siellä mummon talossa, että mitä mä sanoin aviomies, mitä mä sanoin.  Hyvä, että ostettiin noi kaakelit tohon vessaan jo vuosi sitten, kun saatiin halvalla ettei nyt mene rahaa sellaiseen vaan voidaan käydä hakemassa loppu perintörahoilla se auto Saksasta. Eikö sun joku tuttu niitä välitä?
Ja niin he menevät koko yksinkertainen perhe hakemaan käytetyn auton Saksasta, kun muut äimistelevät vieressä, että mitä helvettiä, mikä meni vikaan? Ja sitten ne tappelevat kännissä ja ovat syyttelemässä toisiaan. Yksinkertainen ihminen jättää tällaiset joutavuudet väliin ja keskittyy jo silläaikaa seuraavaan kohteeseen. Vaikka Saksalaiseen autoon tuleekin vikaa ja täytyy jo viikon päästä hinauttaa korjaamolle niin yksinkertaisen ihmisen mielestä se on siltikin huippu auto ja hintaansa nähden aivan loistava.
Tästä tullaan siis siihen tulokseen, että yksinkertaiset ihmiset eivät ole tyhmiä. Heillä on tapana selvitä aina voittajina, mutta toisten kustannuksella. Kaiken mitä yksinkertainen ihminen tekee, hän tekee sen vain hyötymistarkoituksessa. Kaikesta täytyy hyötyä. Hän menee naimisiinkin vain siksi, että saavuttaa jotain. Sekin on yksinkertaisuutta, kun kuitenkin voit saavuttaa vielä enemmän toista kautta, mutta he eivät ajattele sitä vaan he ajattelevat helpointa reittiä. He eivät ole käyneet kouluja koska selviävät muutenkin. He tekevät lapset nuorina, koska niin on helpompaa ja kondomeja on noloa ostaa.
He nauttivat yksinkertaisesta elämästään joten mikäs siinä, antaa heidän nauttia, mutta, jos sinä olet yksinkertainen ihminen niin mieti, mitä saattaisit tehdä toisin juuri nyt?
Mitä, jos et soitakkaan sille miehesi ex vaimon serkulle ja pyydä kaljalle.  Jos seuraavana aamuna jätät viidennen kahvikupin juomatta ja lähdet ulos?
Seuraavaksi, kun törmäät ihmiseen jolla on kukkamekko ja keltaiset sukkahousut niin annat olla, käännät katseesi muualle ja annat olla.
Niin minäkin voisin antaa olla.  Jättää tämän nyt tähän. Mitä, jos minä olenkin yksinkertainen ihminen?