Mieluusti minä parannan ihmisten sielunelämää ja toivon, että voin auttaa, mutta kaikki ei ole pelastettavissa, jotkut sielut on menetty, oletko sinä yksi heistä?
Annan kaikkeni jotta sinun elämäsi paranee, mutta vain, jos minua kiinnostaa, voihan olla, että olet niin surkimus ettei kannata uhrautua.  Ylimielisestä asenteesta sakotetaan aina joten jätän vääjämättä vastaamatta.  En sitten pidä yhtään ylimielisistä ihmisistä.
Ylipäätänsä hyvin harvoista ihmisistä pidän, sen takia olenkin juuri oikea henkilö paikkaamaan elämän epäkohtia koska teen sen täysin neutraalisti.  Minulla ei ole mitään tarvetta olla miellyttävä tai kaunistella asioita, ruma on ruma ja hyvä on hyvä.  Turha kainostella.
Olen pätevä ja perehdyn asioihin kunnioittavan tunnollisesti, joskus.  Itseasiassa muutaman punaviini lasillisen jälkeen olen erittäin kunnioitettavasti teidän.
Pyrin kohtelemaan kaikkia tasapuolisesti, heh.
Pyrin aina ajattelemaan kysyjän parasta, näin on.
En koskaan, ikinä saata kysyjää naurunalaiseksi, en, koska sehän olisi julmaa ja ketä se naurattaa?...Minua
Kysymyksesi tulee olla kiinnostava, en vastaa tai kommentoi tylsiin, yksinkertaisiin, tyhmiin, idiootteihin, sairaisiin tai muuten vain ala-arvoisiin kysymyksiin.
seksistä saa kysyä, mutta seksi on eri asia kuin puhdas porno.  Jos kysyt pannakko perseeseen vai ei niin jätän vastaamatta.  Jos pohtii vastaavanlasia kysymyksiä päässään niin voi vain kuvitella minkälainen seksistinen paska on kyseessä.
Jos haluat tietää koska kuukautiset alkavat niin mene äidin luokse. 
Niin, finninaamaiset teinit älkööt vaivautuko tuhlaamaan aikaani.  Te kysytte tyhmiä, te ette tiedä mitään ja te olette vielä vaipoissa.  En halua vastata teidän kysymyksiinne.
Siis haluanko ylipäätänsä vastata mihinkään kysymykseen, en oikeastaan. 
Mutta, jos teille on nyt tullut ihan käsittämätön tarve kirjoittaa minulle niin tehkää se, antaa tulla täysillä niin katsotaan mihin se johtaa.
Minä johdan nyt joukkoni pois ja sulkeudun suosioonne.