Huomenta, te vääräuskoiset pakanat.
Mihin uskonne on teitä viemässä, saavutatteko tavoitteenne?
Oletteko valmiita kohtaamaan tuleivaisuutenne ja menneen ajan?
Oletteko valmistautuneet maailmanloppuun?
Oletteko pesseet hampaanne ja kammanneet tukan?  Onko arvoesineet talletettu ja rahat laitettu sukanvarteen?
Onko huominen yhtä todellista kuin tämä päivä? Ovatko lapsenne turvassa?
Missä sinä olet huomenna, missä olet tänään?
WHERE IS NOW?

Siis kauheeta uskonnollista paskaa vaiko sittenkin filosofiaa? No niin, tästä saa nyt joku isot kiksit, että parempi olla hiljaa, kun ei tiedä asioista mitään.
Jollakin on tukka pystyssä ja silmät pullistuu päästä.  Se on vain hyvä asia, ihan rauhassa saa vetää herneet nenään, jos haluaa ja verisuonen voi katkaista päästä niin monella tavalla, tämä on yksi tapa.

Mietin, että pitäisikö tässä siirtyä sellaiseen päiväkirja tyyliseen kirjoitteluun, mutta, kun tarkemmin ajattelen niin mua ei kiinnosta pitää julkista päiväkirjaa, koska niitä on netti täynnä ja kaikki haluavat jostain syystä tuoda elämänsä kaikkien nähtäville.  Siis on mukavaa, kun voi lukea toisten päivästä ja mietteistä.  "Sitten mä näin Päksyn ja sitten me mentiin kauppaan ja sitten alkoi sataa ja sitten me mentiin kotiin ja sitten me laitettiin ruokaa ja sitten koirat halusi ulos ja sitten me mentiin ulos ja sitten me tultiin taas sisälle ja sitten, arvatkaa mitä, sitten soitti yks Kalle ja sitten mä sanoin sille, että ei, koska teen käsitöitä mielummin kuin hyväilen sinun lihaksikasta vartaloa ja sitten kudoin villapaidan valmiiksi ja sitten mietin, että olisiko sittenkin pitänyt hyväksyä Kallen tarjous, sittenkin olisin voinut hyväillä Kallen lihaksikasta vartaloa, sittenkin, mutta laitan nyt tähän tämän villapaidan ohjeet, jos kuitenkin joku haluaa sellaisen tehdä.  Nyt lähden keittämään kahvia, no en sittenkään, menitte halpaan, nimittäin en juo kahvia..."   EI, EN halua tietää!  Kiitos vaan neiti kohtalo kudonta vinkeistä, mutta mitä se kertoo sinusta, jos kudot mielummin kuin harrastat seksiä?
Sinusta voisi tulla nunna.
Ole hyvä ja hae heti kristilliseen opistoon ja lähde reippaasti mukaan kirkon toimintaan. Villapaitojasi kaivataan siellä ja heivaa se lihaksikas mies ja laita hänen numero minulle niin soitan ja kerron mitä mieltä olen moisista ehdotusksista, meidän täytyy uskoakseni puhua asiasta vakavammin.
Ja sitten seuraavaksi nimim.Oikuttelevat hiukset, hän haluaa meidän kaikkien tietoon saattaa seuraavanlaisen tapahtuman lauantaipäivältä "Hyvät lukijat ja vähän kirjoittajatkin, siis mähän kirjoitan ja siis sehän tarkoittaa, että luen myös...No joo, nyt meni yli minun ymmärrykseni, mutta lauantaina menin Lauran luokse elukuvailtaan ja meidän piti katsoa yks vähän hyvä filkka.  Sitten, kun siis menin Lauralle niin siellä olikin Mika, se on niinku Lauran poitsufrendi, mutta aina, kun näen sen niin punastelen ja arvatkaa, niin punastuin nytkin siis vähän kauheeta. Kohta ne arvaa, että olen ihan love siihen ja mitä sitten?  Auttakaa kaikki mua ja laittakaa jotain kommentii, pliis."
Hei, punasteleva hiiri, he todella arvaavat kohta mitä sinulla liikkuu mielessä, että aina, kun näet ystäväsi poikaystävän niin riisut hänet mielessäsi alasti ja sitten punastelet ajatuksiasi.  Seuraavaksi, kun tiedät, että tapaat hänet niin mieti jo etukäteen miten rakastelette villisti keittiön pöydällä niin saat valmiiksi jo punan naamalle.  Ei sitten enää tavatessa punastuta vaan on koko ajan sellainen vieno puna kasvoilla, se on parempi niin.  Äläkä käytä poskipunaa, se olisi jo liikaa.
Ja sitten kurkataan uneliaan plogia ja kappas, siellä ei ole mitään" Menen nyt nukkumaan, kirjoitan taas aamulla..."  Miten omaperäistä, jätä kirjoittamatta ja pelasta meidät!

Jos olette eksyksissä maailman merillä niin avautukaa minulle ja kirjoittakaa huolistanne.  Jakakaa huolet kaikkien kanssa, se helpottaa.  Olen täällä teitä varten.

Sulkeudun suosioonne.