Miksi emme pidä mummoista?
Koska mummot kiilaa jonoissa, mummot haisee, mummot valittaa, mummot eivät osaa puhua normaalisti, kaikki mitä he sanovat alkaa valituksella, siis ihan kaikki ja mummot pihtaa rahojaan.  Eikö sille pojanpojalle voisi kuitenkin ostaa sen kolmen euron auton, mielummin kuin ne euron sukat?
Voihan mummo, mummot juoruavat, mummot tuijottavat vihaisesti, mummot kansoittavat pankin, mummot valtaavat istumapaikat, mummot eivät siirry ja mummoilla ei ole ikinä rahaa valmiina kaupan kassalla.
Mummot ovat vaan niin mummoja.
On toki keskuudessamme hyviäkin mummoja, on toki. Yksi kymmenestä mummosta toimii.  Se ei ole paljoa, kun voisi jokainen mummo toimia.
Papat toimii,ne on paljon rennompia.  Tosin en kyllä ymmärrä miksi pappojen on kerrottava irstaista vitsejä tai perverssejä huomautuksia. Papat pitävät sitä kaiketi oikeutenaan, kun on jo eläkeiässä niin voi huoletta huomautella tyttöjen perseestä, koska ei tarvitse enää välittää muiden mielipiteistä.  Yleensä kyllä papat pitävät omia juttujaan hauskoina, hei tyttö, pulleat purjeet, Hohhoohahhaa...Ja sitten me tytöt hymyillään ja kaikki vierustoverit hymyilevät, koska kaikki ymmärtävät, koska se on pappojen juttuja ja ne on ihan harmittomia.
Mummot ja Papat, Suomen omistajat jotka vaativat aina vaan lisää ja lisää, jos ei muuta niin huomiota.  Kyllä, on hienoa, että veteraanit ovat taistelleet ja olleet sodassa ja arvostavat ja rakastavat isänmaatamme, se on ihan valtavan hienoa, mutta on täällä muitakin epäkohtia kuin heidän toieentulonsa.  Tässä maassa on muutakin korjattavaa.
Nämä Lotat ja sotilaat vaativat jatkuvaa huomiota.  Jatkuvaa puhetta siitä kuinka he ovat taistelleet ja sitoneet haavoja.
Hmm, kukaan ei heitä väheksy, mutta kaikella rajansa.

Tämä on erityisen hyvä päivä vihata kaikkea ja arvostella vierustovereita.  Oikein hyvä päivä.  Sataa ja tuulee ja on muutenkin synkkää ja vielä pitäisi siivota ja pestä pyykkiä...Kaikenlaista sitä riittää.  Tosin imuroidessa on loistavaa purkaa sisäistä vihaansa ja patoutumiaan.  Siinä tulee hiki ja sen jälkeen ei taas muista, että mikä vitutti.  
On niin ihanaa purkaa näitä mieltä vaivaavia asioita täällä tuntemattomana.  Niin terapeuttista ja puhdistavaa.  Jokaisen pitäisi pystyä puhdistamaan ja tyhjentämään mielensä ja voida tehdä se tuntemattomana, jos siltä tuntuu.

Nyt just ei tule mitään aasinsiltaa mieleeni joten palaan mummoihin muina miehinä ilman siltoja.
Mummuraiset, nimenä jo mummo on tosi mummoutunut.  Mummolle voi keksiä hyvinkin jonkun uuden nimityksen jonkun nuorekkaamman, kun nyky ajan mummotkin ovat niin nuorekkaita, että oksat pois.  Onhan tuossa perää, nykyään mummot ovat nuorempia tai haluavat olla nuorempia kuin ennen.  Ajatelkaa, joillakin mummoilla on silikonit, botoksia, karvat vahataan, käytetään mustaa kajalia ja hiukset on vimosen päälle laitettu.  Ja sitten, jalassa on kireät FASHION farkut ja yläpäässä kireä toppi.
Sellanen nykyaikanen mummo, sitten tämän mummobarbien perässä tulee pieni nappula joka sanoo tätä tätiä mummoksi.  Mummo, osta jäätelö ja mummo ostaa ja on hyvin ylpeä, että on mummo.  Että minä olen mummo.  Mutta, kun mummon tulee aika lähteä drinksulle niin lapsoset jäävät.  Nykyajan mummot drinksuttelevat ahkeraan, toista se oli joskus ennen, kun mummot leipoivat leipää kotona ja hoitivat lapset, lapsenlapset, naapurin lapset, lapsenlapsenlapset, kodin, isät ja miniät.  Nykyään täytyy kysyä, että miltä se mummon kalenteri näyttää, että ehtiskö se mummo hetken mummoilla kiireidensä keskellä.   Ja mummo ehtii, siinä välissä, kun tulee kampaajalta ja ennenkuin vaari tulee ja lähdetään tansseihin.  Siinä taitaa olla viisiminuuttia joten laita sille, mikä sen nimi nyt onkaan, lapselle jotain peliä mukaan, että on sitten tekemistä, kun tulee mummolaan.  ja siellä se lapsonen sitten viihtyy, mummolassa pelaillen ja karkkia syöden.  Kauniisti ja hiljaa, että on niin kiltti lapsenlapsi minulla, mummo voi sitten kehuskella kaikille.  Niin on kiltti, istuu hiljaa paikallaan ja tottelee.  Niin, tottelee kun pyydän, että vaihdapas välillä peliä.  Kaunista nykyaikaa.
Kaunista yhdessäoloa.  Osaavatko mummot enää yhtään mitään mitä mummojen täytyisi osata?   Leipoa?...Tilataan ne pullat ja kakut leipomosta, kun mummolla ei nyt ole aikaa likastaa käsiään.   Kutoa lapasia?...Sen pitäisi olla jokaisen lapsenlapsen oikeus saada mummon kutomat lapaset ja sukat, mutta...Mummo on joskus jotain kutonut koulussa, mutta eihän mummo enää, kulta ostetaan sulle jotain kivaa.   Tehdä  ruokaa?...Mummon lihapullia,  mummot kädettää joten lihapullat jääköön, on niin vaivalloistakin sellainen ja tulee tiskiä, käydään kiinalaisessa.    Hoitaa kukkia?...Jokaisen mummon ikkunalla pitäisi rehottaa viidakko rönsyliljoja ja kaikkea ihanaa ja vanhaa, ai mikä St.Paulia.  Mä olen orkideahullu, tiedoksi vaan.